top of page

Xavi Torres Trio, guanyadors de la "Dutch Jazz Competition 2016"

El juny de 2016, Xavi Torres Trio va guanyar el prestigiós concurs Sena Dutch Jazz Competition 2016 al Bimhuis. El jurat estava format per Michelle Kuypers (programadora del North Sea Jazz Festival), Mirjam Wijzenbeek (programadora de l'Amsterdam Grachtenfestival), Feyo Sickinghe (director del concurs Prinses Christina), Anton Goudsmit (guitarrista, compositor, band lider i guanyador del premi Boy Edgar) i Frank van Berkel (programador del Festival Jazz International Rotterdam).

La decisió va ser unànime i el jurat va comentar el següent: “Han tingut una superioritat lírica, tècnica i rítmica, amb un enorme potencial, energia i interplay. Harmònicament sona molt interessant, amb moments de molta diversió. Una història musical apassionant i sorprenent." 
A la final del Bimhuis també es van repartir dos premis del públic, un dels quals va anar a parar al Vuma Levin Quintet (grup en el qual Xavi Torres també toca).

Xavi Torres Trio, guanyadors del "Keep an Eye International Jazz Competition 2015"

El Keep An Eye International Jazz Award es un premi anual organitzat pel Conservatorium van

Amsterdam i la Keep An Eye Foundation, una fundacio que es dedica a promocionar i donar suport

economic a joves talents artistes que estudien als Paisos Baixos per mitja de competicions, festivals

i beques.

La final es va celebrar dijous 26 de marc a l'emblematica sala Bimhuis d'AmsterdamEl jurat estava format per Jules Buckley (director principal de la Metropole Orchestra), Gerry Godley (director del Leeds College of Music i del Improvised Music Company), Tineke Postma (Saxofonista, guanyadora del Edison Jazz National 2011), Gijsbert Kamer (Periodista musical del Volkskrant), Ruben Hein (cantant, pianista guanyador del Edison Jazzism Public Award 2013) i Raul Midon (cantant i guitarrasita).

Xavi Torres Trio, "Millor grup de jazz del 2015" per la AMJM

Xavi Torres Trio, guanyadors del "Keep an Eye International Jazz Competition 2015"

Millor solista al "Keep an Eye International Jazz Award 2014"

bottom of page